Winkelmandje

‘’De auteur die het verhaal baseerde op haar eigen ervaringen, geeft een eerlijk en inzichtelijk beeld, en laat op een heel diep niveau zien wat depressie met iemand doet: niet alleen mentaal, maar ook op gebied van een gezinssituatie, of werk.’’ – Samira Fetahaj (citaat uit NBD Biblion-recensie)

Hulde! Onlangs is het boek Breinblessure aangeboden aan de bibliotheken. Het boek gaat over een vrouw die een normaal leven leidt en depressief wordt. Ze glijdt uiteindelijk heel ver in haar depressie en wordt opgenomen in een gesloten afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis. Ze beschrijft haar innerlijke ervaringen en haar ervaringen die ze heeft in de kliniek. ‘’Het is een pleidooi voor het openbreken van het taboe rondom psychiatrische aandoeningen.’’

Brenda van der Laan is fotografe, auteur en voormalig stewardess. Breinblessure is de eerste roman die ze heeft geschreven. Het verhaal is gebaseerd op haar eigen ervaringen.

Het NBD Biblion is verantwoordelijk voor de inkoop van de boeken van alle bibliotheken. Misschien ligt het boek straks ook in jouw bibliotheek. Zo niet, niet getreurd, dan kunt u het boek bestellen op onze website.

Op basis van NBD Biblion-recensies besluiten bibliotheken een boek aan te schaffen. Dit boek is door 71 bibliotheken gekocht.

Categorieën: nieuws