Winkelmandje

Logo Wensvogel

Naast ons fonds met ervaringsverhalen uit de psychiatrie hebben wij bij Tobi Vroegh nu ook De Wensvogel. Al meer dan tien jaar doen we werk in opdracht naast onze eigen uitgaven. We zijn daar trots op en daarom heeft dit werk nu ook een eigen “gezicht”.   

Voor jou?

Een folder, brochure of boekje maakt wat je wil zeggen tastbaar. Een mooie en foutloze uitgave laat je verhaal vliegen. Je kunt naar een commercieel platform gaan voor uitgave in eigen beheer of… je gaat naar De Wensvogel. We hebben ruime ervaring met redigeren, vormgeven en drukbemiddeling. Deze kennis en vaardigheden zetten we graag in bij het realiseren van je eigen boek of zakelijke uitgave.

Wie zijn wij?
Voor De Wensvogel werken dezelfde gemotiveerde vrijwilligers als voor Tobi Vroegh:  mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en andere boekliefhebbers die even niet deelnemen in de arbeidsmarkt. Dat zijn zowel professionals als mensen die het vak van bijvoorbeeld vormgever nog aan het leren zijn. Het bureau wordt ondersteund door een betaalde kracht.

Hoe werken wij?

We beginnen met een gesprekje over je wensen. Wat kunnen we voor je betekenen? Wat wil en kun je zelf? Wat is je budget? Wat de gewenste oplage? Dit is wat we kunnen bieden, en waar je een keuze uit kunt maken:

  • Meedenken met de structuur en opzet (redactie)
  • Redigeren (eindredactie)
  • DTP (gereed maken voor drukker van jouw ontwerp)
  • Vormgeving (ontwerp op basis van jouw wensen)
  • Leveren van beeldmateriaal
  • Drukbemiddeling
  • Aanvragen ISBN
  • Meedenken over financiering door middel van crowdfunding

Je krijgt dan een offerte met een voorstel voor het aantal uren en de drukkosten. En als we akkoord zijn, kunnen we aan de slag. Daarbij houden we graag veel contact over je wensen.

Dat wij werken met vrijwilligers heeft voor onze klanten duidelijke voordelen. Onze medewerkers hebben veel plezier in het werk en zijn bijzonder gemotiveerd. Bovendien kunnen we budget-vriendelijke tarieven in rekening brengen. We brengen graag een offerte uit voor je uitgave.

Wacht niet langer en geef je uitgave vleugels bij De Wensvogel!

Meer info?
E-mail naar .
Of bel naar 020-6181968 of 06-47307927