Winkelmandje

Uitgeverij Tobi Vroegh

Uitgeverij Tobi Vroegh: een bijzondere plek om uw eigen publicatie waar te maken.

 


Onze herstelverhalen
Wij  geven boeken uit om de stem van de ervaringsdeskundige te laten horen. Dat doen we in de vorm van herstelverhalen, autobiografische romans, dichtbundels, kinderboeken en informatieve uitgaven. Wij willen zo bijdragen aan de emancipatie en participatie van mensen met een psychiatrische aandoening. Met onze boeken bezoeken we organisaties onder de titel “Tobi on tour”. Onze auteurs lezen voor en beantwoorden vragen. Een open podium en bijvoorbeeld muziek kunnen Tobi on tour-middag opvrolijken.

Uw werk in opdracht
Naast onze eigen boeken maken de Tobi-medewerkers graag iets voor u. Wij hebben ruime ervaring met het redigeren, vormgeven, drukbemiddeling en verkopen van uitgaven in allerlei soorten en maten. Deze kennis en vaardigheden zetten we graag in voor u bij het realiseren van uw jaarboek, brochure, poster of andere uitgave.

Onze klanten waren onder meer het Instituut voor Gebruikers Participatie en Beleid (IGPB), Elsito, Odibaan, Vriend GGZ, de ABC Alliantie, maar ook  particulieren die bijvoorbeeld een boek in kleine oplage willen uitgeven over hun familie.

Wie zijn wij?
De uitgeverij heeft voor ogen om met gemotiveerde vrijwilligers kwalitatief goede publicaties te laten verschijnen. De uitgeverij biedt een veilige werkomgeving voor mensen met een psychiatrische achtergrond en andere boekliefhebbers die even niet deelnemen in de arbeidsmarkt. Dat zijn zowel professionals als mensen die het vak van bijvoorbeeld redacteur of vormgever nog aan het leren zijn. Samen runnen zij de uitgeverij als een democratische sociale firma. De uitgeverij wordt ondersteund door een betaalde kracht.

Hoe werken wij?

Dat wij werken met vrijwilligers heeft voor onze klanten duidelijke voordelen. Onze medewerkers hebben veel plezier in het werk en zijn bijzonder gemotiveerd. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van onze uitgaven en veel aandacht voor de klant. Bovendien kunnen wij lage tarieven in rekening brengen. We brengen graag een offerte uit voor uw uitgave.

Meer info?
E-mail naar info@tobivroegh.nl
Of bel naar 020-6181968 of 06-47307927