Winkelmandje

Let op: Wegens succes hebben we de deadline een week verschoven! Toch nog meedoen? Stuur je verhaal uiterlijk 7 juni naar ons op.

Muziek maken, ernaar luisteren, erop dansen, samen naar een concert gaan, een herinnering die aan een bepaald nummer kleeft… iedereen heeft zijn eigen verhalen over muziek.

Doe mee met onze verhalenwedstrijd met als thema “Muziek”. Laat in maximaal 1500 lezen wat muziek met jou doet of gedaan heeft. De mooiste 35 verhalen komen in onze nieuwe bundel. De beste drie verhalen winnen een boekenbon van 50, 25 of 15 euro.

Gastjury

De jury bestaat uit Tobi Vroegh-redacteuren die de verhalen zullen beoordelen, zonder te weten wie ze geschreven heeft. Twee van onze auteurs zullen helpen om de winnaars te kiezen. Ronald van Assen schreef 40 dagen 40 angsten over zijn ervaring met schematherapie. Lieve de Rooij is de schrijver van Poppetjes, een boek over haar ervaring met stemmen horen en de diagnose borderline.

Voorwaarden voor deelname

Tips bij het schrijven

  • Het menselijke brein is altijd opzoek naar verhalen. Een hoofdpersoon die iets wil en dat is aan het eind gelukt, of niet. Bedenk welk verhaal je wil vertellen, probeer het samen te vatten in een zin.
  • Wees kwetsbaar. Het is moeilijk meeleven met iemand die zichzelf geweldig vindt en die weet hoe alles moet. Het is juist mooi om jezelf te herkennen in de problemen van een ander en te zien hoe hij ze overwonnen heeft.
  • Blijf leren, kijk bij anderen en laat je inspireren, bijvoorbeeld op www.schrijvenonline.org of www.schrijverspunt.nl.

Categorieën: NIEUWS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.