Winkelmandje

Uitgeverij Tobi Vroegh is een cliëntgestuurde organisatie in Amsterdam Oud-West. Met een groep enthousiaste vrijwilligers geven wij boeken uit met een link naar de psychiatrie.

Ons doel: een brug slaan tussen psychiatrie en maatschappij. Wij bieden een werkplek voor zowel mensen met ervaring als voor mensen die graag iets willen leren. Een betaalde kracht coördineert het team van vrijwilligers.

Wat bieden wij?

Werken bij Uitgeverij Tobi Vroegh is veelzijdig. Je leert het uitgeefvak van binnenuit kennen. Kortom, een meerwaarde op je CV en voor je werkervaring. Wij bieden een gezellige werkplek met een open sfeer en een vrijwilligersvergoeding van €1 p/uur. De werktijden zijn in overleg; doorgaans 2 of 3 dagdelen, tussen 10:00 en 17:00 uur. Maar alles is uiteraard bespreekbaar. Ook is er dagelijks een gratis lunch.

Daarnaast biedt Tobi Vroegh de mogelijkheid tot het volgen van gratis cursussen die jou kunnen ondersteunen in je verdere carrière. Met de overkoepelende organisaties De Regenboog Groep en Scip biedt de uitgeverij een veilige werkomgeving.

Wat vragen wij?

Affiniteit met boeken is vereist; een achtergrond als cliënt van de GGZ is wenselijk. We hebben verschillende teams:

Het heeft onze voorkeur als je uit Amsterdam komt. Het is mogelijk te werken vanuit een (WMO)traject.

Interesse?

Heb je met één of meer werkzaamheden ervaring of wil je je hierin verder ontwikkelen? Neem dan contact op met Lea van Geesink (coördinator) of reageer direct op de vacature bij een van de teams.

Telefonisch: 06 473 079 27 (ook via WhatsApp)
E-mail: 

Categorieën: Vacatures

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.