Winkelmandje

Susan Lenssinck (1988) groeide op in Wageningen. Tijdens haar studie European Studies in Den Haag kreeg zij een burn-out. Haar ervaringen met terugval en herstel leidden tot dit boek.

Ze schreef ‘Studente in vrije val’ met als doel de burn-out onder jongeren/ jong volwassen onder de aandacht laten brengen. In haar eigen woorden:

Burn-out komt steeds meer en meer in het nieuws onder (jonge) mensen. Ik heb zelf een burn-out gehad toen ik 19/20 was, heel jong nog. Door de lat voor mijzelf erg hoog te leggen en mee te doen aan een groot scala van activiteiten, werd dit mij toentertijd te veel. Door de grote druk die jongeren tegenwoordig ervaren wordt dit alleen maar erger. Tijdens mijn carriereswitch, van een kantoorbaan na een studie ‘European Studies’,  naar  de studie verpleegkunde, ben ik dit boek gaan schrijven. Het schrijven heb ik met veel plezier gedaan en ik was dan ook erg blij dat Tobi Vroegh dit uit wilde geven.

 

Op het moment (2017) werk ik als verpleegkundige in het ziekenhuis waar ik heel erg op mijn plek zit.  Ik woon in Den haag en ben gek op de zee. Ik sport in mijn vrije tijd veel; ik doe  aan  hardlopen, boksen en surfen. Ik doe graag leuke dingen met vrienden maar ik kijk nog steeds altijd uit dat ik niet té veel doe, want een burn-out wil ik niet weer overkomen.

https://www.facebook.com/studenteinvrijeval/


Boeken